خدمات جراحی های سینه

میزان ماندگاری پروتز سینه

میزان ماندگاری پروتز سینه ،عمل پروتز سینه یکی از متداول ترین عمل های زیبایی در بین خانم ها می باشد.از جمله عواملی که باعث تمایل خانم ها به این نوع عمل زیبایی می شود،می توان به کوچک بودن سینه ها،تخلیه سینه به دلیل بیماری های خاص،تغییر حالت سینه پس از شیردهی،نامتقارن بودن سینه ها و تغییر اندازه سینه ها به علت افزایش و کاهش زیاد وزن می باشد.

 

انواع پروتز سینه

عمل پروتز سینه به علت اصلاح فرم سینه انجام می شود.جنس پروتزهای سینه به طور معمول از سیلیکون و یا سالین که همون آب نمک می باشد.از مزیت های پروتز آب نمکی می توان به کم خطر بودن آن اشاره نمود.هنگامی که جدار پروتز سینه دچار پارگی و یا فرسودگی گردد آب نمک به آسانی جذب بدن می گردد و بدن هیچ واکنشی از خود نشان نمی دهد.اما به علت ایجاد ظاهری غیر طبیعی که در سینه ایجاد می نماید از طرفداران خود کاسته است.جنس سیلیکونی با فرم ژله ای و شکل قابل قبولی برای خانم ها فراهم می نماید.

 

طول عمر و تاریخ انقضای پروتز سینه چه مقدار می باشد؟

تمامی پروتزها،مثل همه ی کالاهای پزشکی و غیرپزشکی دیگر،دارای تاریخ تولید و تاریخ انقضا می باشد که بر روی محصول درج گردیده است.در صورتی که تاریخ انقضای آن گذشته باشد در صورتی که پروتز استریل هم باشد نمی توان از آن استفاده نمود.اما در صورتی که در تاریخ مورد نظر استفاده گردد،به این معنا نمی باشد که در تاریخ انقضای آن مجبور شویم پروتز را تعویض یا خارج نماییم.پس پروتزها مثل دیگر عضوهای مصنوعی،مثل دریچه مصنوعی قلب و یا مفصل مصنوعی یک طول عمر مادام العمری خواهد داشت و هنگامی که دچار عارضه و یا مشکل شوند نیاز به تعویض شدن دارند.در غیر از این حالت ماندگاری و عمر پروتز 10 الی 20 سال و یا مادام العمر تخمین زده می شود.

 

ماندگاری پروتز سینه سیلیکونی و آب نمکی یا(سالینی) و مقاوم بودن آن ها چه تفاوت هایی دارند؟

اکثر متخصصان پیشنهاد می دهند که داوطلبان از پروتزهای سینه سیلیکونی استفاده کنند و این مدل ها را به نسبت آب نمکی در اولویت قرار دهند.هزینه پروتز سینه سیلیکونی نسبت به سالینی بیشتر می باشد.عوارض جراحی در ایمپلنت های آب نمکی هم بیشتر می باشد.پروتزهای سیلیکونی پس ازجراحی دارایفرم و ظاهر طبیعی تری می باشند و همچنین دارای ماندگاری بیشتری هم هستند.

به طور کلی استحکام و مقاومت پروتزهای سیلیکونی بیشتر می باشد و در هنگام پاره شدن شکل و فرم خود راحفظ کرده و مانع نشت مواد داخل پروتز به بیرون می گردد.

 

پروتزهای سینه چند وقت یکبار باید تعویض گردند؟

در ادامه به برخی از خطرها و عوارض بوجود آمده از پروتز سینه سیلیکونی در مدت 10 سال اول بعد از انجام پروتز اشاره می کنیم:

  • منقبض شدن کپسولی پروتز سینه:13.5 درصد

  •  پاره شدن پروتز سینه:8.7 درصد

  •  سروما دیررس:1.5 درصد

  •  چین و چروک و موج دار شدن پروتز سینه:2 درصد

به طور کلی در در مدت زمان 10 سال اول بعد از انجام پروتز سینه به عمل تغییر یا بیرون آوردن آن نیازی ندارید.بعد از گذشتن 10 سال نشانه های بالا رفتن سن بیشتر خود را نشان می دهند و احتمال به تغییر و یا تعویض آن بیشتر خواهد شد.با این حال در صورت انتخاب پزشک زبردست و پیروی از دستورات و توصیه های آن می توان پروتزها را برای مدت زمان خیلی بیشتری بدون ایجاد مشکل حفظ نمود.

 

چگونه تشخیص دهیم که جدارپروتز پاره شده است؟

باید توجه نمود که پروتز سینه مثل هر شی خارجی دیگری که داخل بدن قرار می گیرد،ممکن است دچار فرسودگی گردد.زمان فرسوده شدن پروتزها به عواملی مثل شرکت سازنده،کیفیت ساخت و شرایط بدنی هر شخص بستگی دارد.

علائم عارضه دار شدن پروتز سینه

هنگامی که هر یک از علائم زیر را احساس کردید به پزشک خود مراجعه کرده تا در صورت تشخیص پروتز شما تعویض گردد:

 

  •  بافت سینه تغییر کرده و کپسول فشارنده ایجاد کرده باشد

  •  احساس درد در ناحیه سینه

  • فرسودگی و پارگی پروتز و تغییر شکل آن

 

عمر پروتزها 15تا 20 سال تخمین زده می شود اما ما توصیه می کنیم که خانم ها هر سال برای چکاپ و بازبینی به پزشک خود مراجعه کرده تا از سلامت پروتز خود اطمینان کامل حاصل نمایند.توجه کنید که انجام جراحی توسط یک متخصص جراحی پلاستیک و زیبایی متبحر می تواند امکان بروز پارگی را به کمترین میزان ممکن برساند.زیرا یک جراح پلاستیک ماهر علاوه بر استفاده از بهترین و مناسب ترین نوع پروتز،با مهارت و تجربه خود بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان می آورد.

 

مراقبت های پس از عمل پروتز سینه

مراقبت های درست پس از عمل می تواند به بیشتر شدن عمر ماندگاری پروتز کمک نماید.پس از عمل پروتز سینه نکات زیر را رعایت نمایید.

  • ورزشکاران حرفه ای پس از گذشت 1.5 ماه بعد از عمل می توانند فعالیت ها ورزشی خود را شروع کنند.
  •  پس از عمل به مدت یک هفته استراحت نمایید و از بلند کردن اجسام سنگین خودداری نمایید.
  •  الگوی خواب خود را می بایست تغییر دهید و در دوهفته اول به هیچعنوان بر روی شکم خود بخوابید و می بایست به پشت یا پهلوی خود بخوابید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا