خدمات جراحی های سینه

پروتز دائمی سینه

پروتز دائمی سینه که به اون ایمپلنت سینه هم میگن یه نوع عمل جراحی زیباییه که بیشتر برای بزرگ کردن سایز سینه ها و خوش فرم شدن اون ها در خانم ها انجام میشه. این پروتزها با توجه به جنسی که دارن به سه دسته پروتز ثابت یا دائمی، پروتز سیلیکونی و پروتز آب نمکی یا سالینی تقسیم میشن. پروتز دائمی سینه یکی از مدل پروتزهایی هست که برای افزایش حجم و سایز سینه ها استفاده میشه و چون حالت ژلی منسجمی داره، در مقایسه با پروتز های سیلیکونی و سالینی بهتر می تونه شکل سینه ها رو حفظ کنه. تو ادامه قراره همه چیزایی که لازمه در مورد پروتز دائمی سینه بدونین رو به شما بگیم.

پروتز دائمی سینه چیست؟

پروتز دائمی سینه یکی از انواع پروتزهای سینه هست که از نظر کیفیت تفاوت زیادی با مدل های دیگه نداره و استفاده از اون بستگی به شرایط مراجعه کننده داره؛ اینکه زیباجو احساس راحتی باهاش داشته باشه، چقدر بخواد هزینه کنه، نظر جراح چی باشه و مواردی از این دست.

این پروتزها بافت متراکم و سفتی دارن و همین ویژگیشون باعث شده تا احتمال آسیب دیدن یا پاره شدنشون خیلی کم بشه. البته این رو هم بگیم پارگی پروتز دائمی سینه هیچ تاثیری روی شکل و فرم سینه ها نمی ذاره. تو جراحی پروتز دائمی پزشک باید برش بیشتری نسبت به مدل های دیگه روی سینه انجام بده.

شکل پروتز دائمی چگونه است؟

شکل پروتز دائمی سینه شبیه به قطره اشک هست و وقتی توی سینه گذاشه میشه، شکل و فرم طبیعی به اون میده و چون تراکم سیلیکونی بالایی داره، به بخش های پایینی سینه هم حالت برجستگی خوبی میده. از نظر ظاهری شکلی که پروتز دائمی به سینه ها میده طبیعی تر از شکلیه که پروتز سالینی میده، اما نسبت به پروتزهای سیلیکونی شکل غیر طبیعی تری داره.

طول عمر پروتز سینه دائمی چقدر هست؟

در مورد طول عمر و ماندگاری پروتز دائمی سینه باید بگیم که این موضوع بستگی به کیفیت و برند پروتز داره. اما به طور کلی طول عمر این پروتزها حدود 12 تا 25 سال و یا حتی بیشتره. هر چند که طول عمر برندهای مشهور و معتبر این پروتزها خیلی بیشتر از این مدته، اما در هر صورت هر کدوم از اون ها طول عمر مشخصی دارن که شما قبل از جراحی می تونین از پزشک خودتون این سوال رو بپرسین. اگر مشکلی برای پروتزها به هر دلیلی به وجود بیاد، جراح مجبور میشه پروتز رو عوض کنه. اما اگه مشکلی پیش نیاد تقریبا میشه گفت تا آخر عمر برای فرد کار می کنه. ریسک پارگی یا آسیب دیدن این پروتزها هر سالی که میگذره یک درصد بیشتر میشه. یعنی بعد از 10 سال 10 درصد امکان آسیب دیدن پروتز وجود داره.

قیمت پروتز سینه دائمی چقدر است؟

اول از همه باید بگیم که هیچ نوع عمل زیبایی تحت پوشش بیمه قرار نمی گیره و کل هزینه به صورت آزاد حساب میشه. از طرفی پروتز دائمی سینه نسبت به بقیه مدل ها گرون تره. یه سری عوامل هم می تونن روی قیمت پروتز سینه و هزینه نهایی این عمل تاثیر گذار باشن؛ مثل دستمزدی که جراح برای خودش مشخص می کنه، برند پروتزی که قراره استفاده کنه. هزینه بیهوشی، هزینه بیمارستان، هزینه سوتین های طبی، هزینه ای که تو دوره نقاهت و برای مراقبت های بعد عمل پرداخت می شه و غیره.

چه کسانی کاندیدای مناسبی برای عمل پروتز سینه دائمی هستند؟

عمل پروتز دائمی سینه یه نوع جراحیه که برای حجیم کردن یا خوش فرم کردن سینه ها استفاده میشه. این جراحی برای کسانی مناسبه که می خوان سینه های بزرگ تر لیفت شده و خوش فرمی داشته باشن اما دوست ندارن شکل سینه هاشون غیر عادی و فانتزی باشه. تنها افرادی که نمی تونن این عمل رو انجام بدن، خانم های باردار و شیرده و یا دارای بیماری های خاص هستن.

مزایا و معایب پروتز دائمی سینه

پروتز دائمی سینه باعث میشه شکل و فرم و سایز سینه اصلاح بشه.. ایمپلنت های سالینی و سیلیکونی شکل گردی به سینه ها میدن و اگه تو آینده این پروتز ها بچرخن، هیچ مشکلی تو فرم سینه ایجاد نمیشه. اما همون طور که قبلا گفتیم پروتزهای دائمی شکل قطره اشک دارن و نسبت به دو مدل دیگه، ضخیم تر و متراکم ترن. از مزایای این پروتزها اینه که افرادی که دوست ندارن بالای سینه هاشون پر باشه می تونن از مدل دائمی استفاده کنن. این مدل شکل ظاهری طبیعی و شبیه به سینه های واقعی با افتادگی طبیعی تو قسمت پایینی سینه داره. همچنین ریسک انقباض کپسولی که ممکنه تو پروتزهای سیلیکونی و سالینی اتفاق بیفته، تو این مدل خیلی کمتره و تقریبا نزدیک به صفره. یکی دیگه از مزایای پروتز دائمی سینه اینه که احتمال آسیب دیدگی و پارگی در اون خیلی کمه که علتش تراکم بالا و سفت تر بودن پروتزه.

اصلی ترین عیبی که پروتز دائمی سینه داره اینه که تو جراحی لازمه برش بزرگتری برای اون ایجاد کنن که طبیعتا جای زخم بیشتری ایجاد می کنه. یکی دیگه از عیب های این پروتز اینه که اگه تو سینه بچرخه، شکل سینه تغییر می کنه. البته برای جلوگیری از این چرخش پوسته، پروتز دائمی سینه معمولا به شکل بافت دار هست و می تونه اطراف پروتز رو بگیره و اجازه نده پروتز بچرخه.

آیا استفاده از پروتز دائمی سینه سرطان زا است؟

25 سال بیشتره که پروتز سینه به وجود اومد و هزاران زن تو دنیا، این عمل زیبایی رو برای بیشتر کردن سایز و حجم سینه هاشون انجام دادن. از همون اول که این پروتز به وجود اومد پزشکان و محققان به دنبال بیماری زایی یا سرطان زایی این پروتزها بودن، اما تا الان هیچ کدوم از تحقیقاتشون نشون نداده که پروتز دائمی رابطه مستقیمی با سرطان و بیماری های دیگه داره. اما در کل امروزه پزشک های متخصص و جراح های پلاستیک و زیبایی شکل های کم خطر این پروتز رو برای مراجعه کنندگانشون استفاده می کنن. در کل پروتز دائمی سینه مزایای زیادی نسبت به معایبش داره. اما بهتره فقط افرادی سراغ این عمل زیبایی برن که واقعا نیاز دارن.

مراقبت های بعد از عمل پروتز دائمی سینه

از مراقبت های بعد عمل و به اصلاح دوره نقاهت، می تونیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • پیاده روی های کوتاه مدت تو خونه
  • مصرف مسکن و آنتی بیوتیک ها تو زمان تعیین شده
  • عدم استفاده از بازوها تو هفته اول بعد از عمل
  • کمک گرفتن از بقیه برای بلند شدن از جاشون
  • خوابیدن به پهلو و روی شکم ممنوعه
  • پوشیدن سوتین های طبی
  • آغوش نگرفتن نوزاد و بچه تو هفته اول بعد از عمل
  • عدم استفاده از نوشیدنی های الکلی و سیگار
  • استفاده از کمپرس های سرد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا