خدمات کاشت

همه چیز درباره کاشت مو 2023

کاشت مو رو میشه یکی از عمل های زیبایی بسیار پرطرفدار بین عموم مردم دونست. دلایل زیادی می تونه باعث ریزش مو بشه که از مهمترین اون ها میشه به موروثی بودن، افزایش سن و … اشاره کرد. ریزش مو می تونه به صورت مستقیم باعث کاهش اعتماد به نفس توی افراد مختلف بشه. به همین دلیل، عمل کاشت مو در بین همه افراد رونق زیادی پیدا کرده و در سراسر دنیا هم به صورت متداول انجام میشه. البته باید اشاره کرد که کاشت مو، میتونه باعث بشه که موهای از دست رفته هم برگردند.

به صورت کلی، منظور از از کاشت مو، برداشت فولیکول های مو از قسمت های پرتراکم سر و قراردادن اون ها در ناحیه های کم تراکم است. پس اگر شما هم با مشکل ریزش موی سر دست و پنجه نرم می کنین، می تونین با مراجعه کردن به یه پزشک پوست و مو که در زمینه کاشت مو تجربه لازم رو داره، به سادگی این مشکل رو از پیش روتون بردارین. پزشک معالجتون بسته به سن، شرایط و عوامل مختلف دیگه می تونه روش های مختلف کاشت مو رو به شما پیشنهاد بده. حالا اگه می خواین که به صورت کامل با کاشت مو آشنا بشین، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشین.

 

آشنایی کامل با کاشت مو

کاشت مو رو باید یکی از عمل های جراحی دونست که توی اون پزشک ریشه های مو رو از یه ناحیه مشخص برداشته و به ناحیه ای که با مشکل ریزش روبر هست، منتقل می کنه. باید اشاره کرد که این مدل از کاشت مو، یکی از بهترین و موثرترین راه ها برای بازگرداندن موهای از دست رفته و رشد طبیعی موی سر هم به شمار میره. در واقع ریشه یا پیاز مو، می تونه باعث رشد 1 تا 4 تار مو بشه. هر چند که امروزه روش های جدیدی هم برای پیوند زدن پیاز مو وجود داره که توی اون، ریشه های مو هیچ تغییری پیدا نمی کنن.

کاشت مو نه تنها روی سر بلکه توی قسمت های مختلف بدن از جمله ابروها، ریش، مژه، سینه، ناحیه تناسلی و هر قسمتی که به دلیل ایجاد زخم با مشکل رشد نشدن مو مواجه شده، قابل انجام هست. فولیکول های مویی که کاشته میشن، تا آخر عمر زندگی فرد به رشد خودشون ادامه میدن. به همین دلیل، عمل کاشت مو، یه عمل دائمی به شمار میره.

عوامل مهم ریزش مو پیش از کاشت

زمانی که به یک پزشک پوست و مو برای مشکل ریزش مو مراجعه می کنین، در ابتدا پزشک به صورت دقیق شما رو مورد معاینه قرار میده. این کار برای اون انجام میشه که به صورت دقیق مشخص بشه که علل ریزش موی سر فرد چیه. این جوری می تونه تصمیم درستی رو انتخاب کنه. به صورت کلی، میشه ارثی بودن ریزش مو، تنش های روحی و روانی و همچنین تغذیه نامناسب رو از مهمترین دلایل ریزش مو توی افراد دونست.

اما تصمیم نهایی در خصوص این که فرد برای کاشت مو به عمل جراحی نیاز داره یا نداره، کاملا به پزشک معالج برمیگرده. در صورتی که پزشک نتیجه بگیره که میشه به کمک داروهای مختلف از ریزش مو جلوگیری کرد و باعث رشد مجدد موها شد، از انجام عمل جراحی خودداری می کنه. اما در مواقعی بهترین و موثرترین راه، عمل جراحی کاشت مو هست.

 

بیشتر بخوانید : خدمات کاشت

بهترین سن برای کاشتن مو

یکی از مهمترین عواملی که توی تصمیم پزشک برای انجام عمل جراحی تاثیرگذار هست، سن فرد متقاضی است. از این رو به صورت معمول پزشکان عمل کاشت مو رو برای افرادی که سن اون ها زیر 25 سال هست، انجام نمیدن. در بهترین سن برای انجام کاشت مو، از 25 سال به بالا است. البته گاهی افرادی که سن های بالاتری هم دارن، ممکنه گزینه مناسبی برای کاشت مو نباشن. این افراد بنا به دلایل مختلفی با مشکل ریزش مو مواجه بوده و عمل کاشت مو مناسب آن ها نیست.

 

کاشت مو طبیعی مناسب چه افرادی است؟

افراد زیر، کاندیداهای مناسبی برای انجام عمل کاشت مو طبیعی هستند:

  • آن دسته از افرادی که طاسی اون ها به دلیل اصابت یه جسم به سر هست.
  • افرادی که طاسی اون ها به دلیل انجام بخیه هست.
  • افرادی که طاسی اون ها به دلیل سوختگی هست.
  • افرادی که به دلایل ارثی خط رویش بالاتری دارن و حالا میخوان که خط رویش خودشون رو اصلاح کنن.
  • افرادی که در شغل های حساس و استرس زا فعالیت کرده و با ریزش مو مواجه شده اند.
  • افرادی که دچار آلوپسی آندروژنی هستن.
  • افرادی که موهای خود را محکم می بندن و حالا مشکل طاسی کششی پیدا کردن.
  • افرادی که مشکل ریزش مو دارن، اما از بانک مو متراکمی برخوردارن.

قیمت گرفت مو در سال 2022 کشورهای مختلف

کاشت مناسب چه افرادی نیست؟

افراد زیر، کاندیدهای مناسبی برای انجام کاشت مو به شمار نمیرن:

  • افرادی که دارای استرس و افسردگی شدید هستن. این افراد حتی بعد از کاشت مو هم با مشکل ریزش مو مواجه میشن.
  • افرادی که دارای دیابت شدید هستند.
  • اون دسته از بیماریایی که به اختلالات انعقاد خون مبتلا هستن.
  • خانم های باردار و زنانی که اختلالات هورمونی دارن.
  • افرادی که سن اون ها کمتر از 30 سال بوده و هورمون ریزش هنوز توی اون ها متوقف نشده.
  • افرادی که عادت دارن به صورت وسواسی موهای خودشون رو بکشن.
  • افرادی که بانک موی ضعیفی دارن.
  • افرادی که به بیماری های عفونی مانند ایدز و یا سیفلیس مبتلا هستن.

 

روش های مختلف کاشت

اگه شما هم به کاشت مو علاقه پیدا کردین، در ابتدا باید بدونین که روش های مختلفی برای انجام این کار وجود داره. این که کدوم یک از این روش ها مناسب شما هست، کاملا به نظر پزشک برمیگرده. اما برای آشنایی شما، لازمه که روش های مختلف کاشت مو رو بهتون بگیم:

  • روش کاشت مو FUT

قدیمی ترین روش کاشت مو، روش FUT هست. توی این روش ابتدا بیمار رو بی هوش می کردن و بعد یه قسمت از پوست موی سر رو می بریدن و به قسمتی که مدنظرشون بود، پیوند می زدن. این روش به دلیل آسیب ها و عوارض مختلفش، به کلی منسوخ شده.

  • روش کاشت مو FIT

توی این روش یه سری تار مو از پست سر بیمار برداشته میشه و به قسمت مورد نظر پیوند زده میشه. اما این روش هم به دلیل خونریزی های متعدد، دوران نقاهت طولانی و تکرار جلسات کاشت مو، زیاد مورد استفاده قرار نمیگیره.

  • کاشت مو BHT

روش BHT خیلی شبیه به روش FIT هست. با این تفاوت که توی این روش، تار مو از قسمت های دیگه بدن برداشته میشه. این روش هم مثل روش FIT مورد استفاده قرار نمیگیره.

  • کاشت مو SUT

روش SUT رو میشه یکی از بهترین و جدیدترین روش های کاست مو دونست که کمترین عارضه ممکن رو به وجود میاره. این روش هم اکنون توی خیلی از کلینیک های زیبایی در حال انجامه. از مهمترین مزایای روش SUT  میشه به انجام کاشت مو بدون خونریزی و نیاز به بیهوشی اشاره کرد. در واقع توی این روش از یه دستگاه اتوماتیک برای پیوند زدن موها استفاده میشه. این دستگاه به پزشکان کمک می کنه تا بیش از 14000 تار مو رو در ناحیه های مورد نظرشون پیوند بزنن.

  • کاشت مو Micro fit

در روش کاشت مو Micro fit از میکروموتورهای اتوماتیک استفاده میشه که می تونه گرافت های مو رو از بانک مو فرد متقاضی برداشت کنه. توی مرحله کاشت مو هم از یه دستگاهی به نام ایمپلنتر استفاده میشه که بدون نیاز به برش و جراحی، می تونه مو رو بکاره. از مهمترین مزایای کاشت مو به روش Micro fit میشه به انجام کاشت مو با بیشترین تراکم اشاره کرد.

  • کاشت سوپر ترکیبی

این روش بنا به صلاح دید پزشک مورد استفاده قرار می گیره. توی روش کاشت مو سوپر ترکیبی پزشک از روش های مختلفی برای برداشت مو استفاده می کنه. برای مثال میتونه مو رو از قسمت های مختلف بدن با کمک دستگاه های مختلف برداره و گرافت های مو رو به قسمت های مورد نظرش منتقل کنه. از مهمترین مزایای کاشت مو به روش سوپر ترکیبی میشه به نبود درد، خونریزی، دوره نقاهت کوتاه، کاهش زمان عمل، کاهش خطا و … اشاره کرد.

  • کاشت مو DHI

کاشت مو به روش DHI خیلی شبیه به روش FUE هست. توی این روش مرحله برداشت و کاشت مو به صورت همزمان انجام میشه. به بیان دیگه، پزشک می تونه فولیکول های مو رو از ناحیه برداشت شده به صورت مستقیم به ناحیه مورد نظر اتقال بده. از مزایای این روش میشه به نتیجه فوق العاده، بدون درد و خونریزی، کاهش زمان عمل، دوره نقاهت کوتاه و … اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا