خدمات جراحی های سینه

عمل پروتز سینه زیبایی و تاثیرش در خانم ها

پروتز سینه ،داشتن بدنی زیبا آرزی هر فردی است. در این میان آن دسته از زنانی که از فرم سینه های خود راضی نیستند، می توانند به کمک عمل جراحی پروتز سینه، شکل و فرم آن را تغییر دهند. سینه بانوان بنا به دلایل مختلفی با تغییر ظاهر روبرو می شود. از مهمترین آن ها می توان به افزایش سن، شیردهی، سو تغذیه و … اشاره کرد. اما دیگر جای نگرانی نیست؛ چرا که عمل پروتز سینه راه حلی مطمئن برای رفع چنین مشکلی است. اما آشنایی نداشتن با تک تک جزئیات پروتز سینه موجب شده تا بانوان در مقابل این عمل جراحی گارد داشته باشند. ما در این مطلب قصد داریم تا هر آن چه که در خصوص پروتز سینه لازم است بدانید را در اختیار شما قرار دهیم.

 

آشنایی با جراحی پروتز سینه

مشکلات متعددی در بانوان می تواند باعث تغییر شکل سینه ها شود. این مشکلات می توانند به صورت ارثی به فرد رسیده باشد و یا اینکه در اثر مشکلاتی نظیر زایمان، افزایش سن، تصادف، بیماری و … به وجود بیاییند. همین عوامل موجب شده تا رضایت بانوان از فرم سینه های خود کاهش پیدا کرده و مشکلاتی نظیر کاهش اعتماد به نفس در افراد به وجود بیایید. اما با پیشرفت علم و تکنولوژی، روش های بسیار زیادی برای رفع چنین مشکلاتی نیز ایجاد شده است. از مهمترین آن ها می توان به عمل جراحی پروتز سینه اشاره کرد.

پروتز سینه در واقع یک بافت مسنوعی بوده که می توان از آن برای شکل دهی، رفع نواقص ظاهری، قرینه سازی و یا حجم دهی به سینه ها بهره برد. پروتزهای سینه موجود در بازار در شکل ها، مدل ها و طرح های مختلفی در بازار موجود بوده که هر کدام از آن ها به روش های گوناگونی تولید شده اند. ترکیباتی که در ساخت این پروتزها به کار رفته به نحوی است که هیچ مشکلی برای بدن بانوان ایجاد نکرده و آسیبی را در آن ها به وجود نیاورد.

این پروتزها به کمک یک عمل جراحی در سینه بانوان کار گذاشته شده و همین امر موجب تغییر شکل و خوش فرم شدن آن ها خواهد شد. در صورتی که از پروتزهای سینه به خوبی نگهداری کنید، طول عمر آن ها افزایش چشمگیری پیدا خواهد کرد و حساسیت و یا مشکلی را برای شما ایجاد نمی کنند. از این رو، عمل جراحی پروتز سینه، راهی مطمئن برای مقابله با مشکلات موجود در شکل ظاهری سینه بانوان است.

 

لیفت و پروتز سینه، تفاوت در چیست؟

ممکن است شما هم شنیده باشید که برای تغییر فرم سینه ها، امکان انجام لیفت سینه نیز وجود دارد. اما چه تفاوتی بین پروتز سینه و لیفت وجود دارد؟ باید اشاره داشت که لیفت و پروتز دو عمل جداگانه و با اهدافی متفاوت هستند. در لیفت سینه، هدف کشیده شدن سینه ها به سمت بالا و تنها مقابله با افتادگی آن ها است. این در حالی است که در عمل جراحی پروتز سینه می توان تمامی مشکلات و نواقص در شکل ظاهری سینه ها را برطرف کرد. با این که پروتز سینه می تواند تا حدودی نیز مشکلات افتادگی را برطرف کند؛ اما اگر هدف شما تنها مقابله با افتادگی سینه ها است، پیشنهاد می کنیم تا از لیفت سینه استفاده کنید.

عمل جراحی پروتز سینه، مناسب مقابله با افتادگی نیست. برش هایی که در عمل پروتز سینه انجام می گیرد، اغلب برش های کوچکی بوده که به اندازه پروتزهای به کار رفته بستگی دارد. این در حالی است که برای از بین بردن افتادگی سینه، نیازمند ایجاد برش های بیشتری هستیم. پس بین پروتز سینه و لیفت تفاوت های زیادی وجود دارد که لازم است پیش از هرگونه اقدام با آن آشنا شوید.

عمل پروتز سینه

نحوه انجام پروتز

نداشتن آشنایی کافی با نحوه انجام پروتز سینه باعث شده تا افراد زیادی تمایلی به انجام آن نداشته باشند. اما باید بدانید که عمل جراحی پروتز سینه در مقابل سایر عمل های جراحی موجود، بسیار ساده تر و ایمن تر است. این عمل بیش از 2 ساعت بع طول نخواهد انجامید و دوره نقاهت آن نیز کوتاه و بین 1 تا 2 هفته است. از سوی دیگر، پیش از انجام هرگونه اقدامی، پزشک و جراح چندین جلسه مشاوره و رفع مشکل را با بیمار برگزار کرده تا بدین صورت علاوه بر بررسی کامل شرایط، او را در جریان نتایج عمل جراحی نیز قرار دهد.

در این میان، پزشک مشورت های زیادی در خصوص نوع عمل، پروتزهای مورد استفاده، شکل و حجم سینه ها به بیمار خود منتقل می کند. برای انجام این عمل نیاز است تا یک سری برش در سینه ها زده شود. بسته به این که هدف از انجام عمل پروتز سینه چیست و یا پروتزهای مورد استفاده از چه نوعی هستند، این برش ها ممکن است در زیر بغل بیمار، در بافت قهوه ای سینه ها و یا در زیر سینه ایجاد شود. برای این که کمترین مشکل پس از انجام عمل به وجود بیایید، برش های انجام شده کم عمق و در نقاطی زده می شود که در معرض دید نباشد.

به صورت معمول، برش های مورد نیاز برای عمل جراحی پروتز سینه، در زیر سینه ها زده می شود. عمق این برش ها معمولا بین 4 تا 5 سانتی متر بوده و بعد از عمل دیده نمی شوند. حال پزشک از همین نواحی برش زده شده به سینه ها دسترسی پیدا کرده و پروتز موجود را در محل مناسب آن قرار خواهد داد. بعد از جایگذاری نیز، محل برش بخیه زده شده و سپس عمل به پایان می رسد.

نامزدهای اصلی انجام پروتز سینه

ممکن است این سوال نیز برای شما ایجاد شده باشد که چه افرادی برای انجام عمل جراحی پروتز سینه، نامزدهای مناسبی هستند. در پاسخ باید اشاره کرد هر فردی که از شکل ظاهری سینه های خود راضی نیست و یا می خواهد سینه های بزرگتر و خوش فرم تری داشته باشد، می تواند از مزایای عمل جراحی پروتز سینه بهره مند شود. همچنین برخی از بانوان به دلیل پاره ای از بیماری ها مانند سرطان، مجبور به برداشتن بخش و یا قسمت هایی از سینه ها می شوند. این دسته از افراد نیز می توانند به کمک انواع پروتزها، چنین مشکلاتی را مرتفع کنند.

به تمامی این موارد، افزایش سن، شیردهی و هر مشکلی که باهث تغییر شکل سینه ها شده است را هم اضافه کنید. عمل جراحی پروتز سینه می تواند تمامی نواقص موجود در سینه ها را اصلاح کرده و در نهایت سینه های متقاوت و زیبا را برای شما به ارمغان بیاورد.

مقالات بیشتر درباره جراحی های سینه

آشنایی با انواع پروتزهای سینه

در صورتی که قصد انجام عمل جراحی پروتز سینه را داشته باشید، در قدم اول نیاز است تا با انواع پروتزهای سینه موجود در بازار آشنا شوید. هر کدام از این پروتزها دارای مزایا و ویژگی هایی بوده که تحت شرایط خاص، بسته به نظر پزشک و شرایط فعلی بیمار انتخاب می شوند. از مهمترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره گرد:

انواع پروتز سینه بر اساس شکل و حجم

پروتزهای استفاده شده در عمل های جراحی را می توان بر اساس شکل و حجم در یک دسته بندی جداگانه قرار داد. پروتزها بر اساس حجم در یکی از سه دسته با حجم کم، زیاد و خیلی زیاد قرار دارند. همچنین می توان آن ها را بر اساس شکل ظاهری شان نیز در یکی از دسته بندی های پروتزهای اشکی شکل و گرد قرار دارد.

  • پروتزهای گرد

این مدل از پروتزهای سینه دارای برجستگی های بیشتری بوده و یکدست تر هستند. زمانی که از این مدل پروتزها استفاده می شود، تمامی ابعاد سینه به یک شکل افزایش حجم پیدا می کنند. همچنین بافت سینه ها نیز نرم تر و طبیعی تر خواهد بود. از مهمترین مزایای پروتزهای گرد این است که اگر در سینه ها تغییر موقعیت داده و یا بچرخند، باز هم مشکلی ایجاد نخواهد شد.

  • پروتزهای اشکی شکل

همانطور که از نام چنین پروتزهایی نیز پیدا است، شکل ظاهری آن ها شبیه به اشک چشم است. از این مدل پروتزها بیشتر برای آن دسته از بانوانی استفاده می شود که سایز سینه های کوچکی داشته و بافت سینه های آن ها نیز نرم است.

انواع پروتز سینه بر اساس جنس پروتز

پروتزها را می توان علاوه بر شکل و حجم آن ها بر اساس جنس نیز دسته بندی کرد. پروتزهایی که در بازار وجود دارند دارای جنس های مختلفی بوده که بسته به شرایط بیمار و نظر پزشک معالج، می توان از آن ها استفاده کرد. پروتزهای سینه بر اساس جنس در یکی از دسته های زیر قرار خواهند گرفت:

  • پروتزهای ثابت

در صورتی که پروتزهای سینه ثابت پاره شوند، شکل ظاهری آن ها تغییری پیدا نخواهد کرد. از سوی دیگر این پروتزها دارای بافتی سفت بوده که از آن بیشتر در مواقعی استفاه می شود که نیاز به برش های بزرگتری وجود داشته باشد. پروتزهای ثابت تراکم سیلیکونی بالایی داشته و بیشتر به صورت اشکلی شکل در بازار وجود دارند.

  • پروتزهای آب نمکی

پروتزهای آب نمکی و یا پروتزهای سالین نوع دیگری از پروتزهای سینه هستند که در تولید آن ها از آب نمک استریل شده و یا سالین استفاده می شود. قراردادن چنین پروتزهایی در سینه بانوان ساده بوده و از آن بیشتر در مواقعی استفاده می شود که نیاز به برش های کوچکتری برای انجام عمل جراحی پروتز سینه لازم باشد. بدنه این مدل از پروتزها از جنس سیلیکون بوده و مقاوت بسیار بالایی دارد. در صورتی که پروتزهای آب نمکی در سینه پاره شوند، هیچ مشکل و یا نقصی را به وجود نمی آورند.

  • پروتزهای سیلیکونی

در ساخت این مدل از پروتزها از سیلیکون استفاده شده که موجب گردیده تا شکل ظاهری آن ها حالتی ژله مانند پیدا کند. با اینکه این مدل از پروتزها دارای بافتی نرم تر و طبیعی تر از سایر پروتزهای موجود هستند، اما پزشکان توصیه کرده اند که از آن برای افراد زیر 22 سال استفاده نشود. همچنین پروتزهای سیلیکونی نیاز به مراقبت بیشتری داشته و نیاز است تا هر 2 سال یکبار با انجام mri از وضعیت و سلامت آن ها مطمئن شد.

عوارض جراحی سینه

عوارض انجام پروتز سینه چیست؟

بسیاری از افراد به دلیل ترس از عوارض احتمالی پروتز سیه، از انجام این عمل اجتناب می کنند. با این وجود باید بدانید که عمل جراحی پروتز سینه از آن دست عمل هایی است که کمترین عوارض را به همراه خواهد داشت. در صورتی که به دستورات پرشک خود گوش کرده و دوره نقاهت را به خوبی پشت سر بگذارید، هیچ خطری شما را تهدید نمی کند. با این وجود ممکن است یکی از عوارض زیر بعد از عمل جراحی برای شما به وجود بیایید.

  • ممکن است بعد از انجام عمل، احساس کنید که فرم سینه های شما خراب شده است. این اولین احساسی است که به شما دست می دهد. اما بعد از گذشت مدت زمانی متوجه می شوید که پروتزها در محل خود جا افتاده و مشکلی شما برطرف شده است.
  • ممکن است بعد از انجام عمل احساس سردرد، سرگیجه و یا حالت تهوع داشته باشید. این عوارض به دلیل بیهوشی و عمل جراحی است.
  • بعد از انجام عمل، این امکان وجود دارد که حس نوک سینه و یا بخشی از سینه ها از بین برود. اما به یاد داشته باشید که بعد از گذشت 1 تا 2 سال، مشکل شما به صورت کامل رفع می شود.
  • در برخی از موارد ممکن است با احساس درد در سینه ها، خارش و یا التهاب نیز مواجه شوید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا