خدمات پیکرتراشی و لاغری

لیپوساکشن غبغب

لیپوساکشن غبغب جهت حذف چربی های اضافه ای هست که تو این قسمت تجمع کردن و با ورزش و رژیم غذایی هم از بین نمیرن‌. لیپوساکشن یه روش تهاجمی در بین روش های پیکرتراشیه و اغلب برای افرادی با رنج سنی ۲۰ الی ۵۰ سال استفاده میشه. لیپوساکشن غبغب در یک جلسه قابل انجامه و کل چربی جمع شده تو این قسمت رو به صورت کامل حذف میکنه و باعث میشه که خط فک مشخص بشه و چهره فرد جوان تر به نظر بیاد. این نوع لیپوساکشن رو هم مردان و هم زنان میتونن انجام بدن.

زیبایی چیزیه که هر انسانی ذاتا به اون گرایش داره و از گذشته تا به امروز هر کسی به نوعی سعی در زیباتر کردن خودش داشته باشه. تا جایی که امروزه انسان به روش های زیبایی صورت بسنده نمی کنه و دوست داره تا حد ممکن اندامش رو هم زیباتر کنه. به این منظور انواع روش های پیکرتراشی و از جمله لیپوساکشن به وجود اومدن که بتونن چربی های مقاومی که هیچ جوره دست از سر آدم برنمیدارن رو، حذف کنن. از جمله قسمت هایی که با کمک لیپوساکشن تحت درمان قرار میگیره، غبغب هست که در ادامه بیشتر راجع به لیپوساکشن غبغب، روش انجام اون، عوارض و مزایای اون صحبت کنیم.

مزایای لیپوساکشن غبغب

 

  • این عمل چربی های جمع شده در قسمت فک و گردن رو به صورت کامل دفع میکنه و به این ترتیب به بهتر شدن ظاهر بیمار کمک می کنه‌ و باعث مشخص شدن خط فک میشه. در کل چهره فرد رو جوون تر می کنه.
  • کلا تو یه جلسه قابل انجامه و پوست گردن رو سفت می کنه. نقاهت اون هم کلا یه هفته طول میکشه.
  • خوبی لیپوی غبغب در اینه که برشی که برای برداشتن چربی ها باید ایجاد بشه، حداکثر ۲ میلی متره و بنابراین بعد عمل جاش روی پوست نمی مونه.
  • البته همه این مزایا زمانی نصیب فرد میشه که عمل با موفقیت انجام میشه. اگر به هر دلیلی عمل با موفقیت انجام نشه، ممکنه باعث ایجاد عدم تقارن در دو سمت صورت بشه.

هزینه ساکشن غبغب

هزینه لیپوساکشن غبغب با توجه به اینکه این جراحی داخل مطب با بی حسی انجام بشه یا در کلینیک در سال 1402 تقریبا بین 8 تا 20 میلیون متفاوت هستش.

کاندیدای مناسب برای لیپوساکشن غبغب

 

مانند هر جراحی زیبایی دیگه ای، ممکنه این عمل هم برای برخی افراد مناسب باشه و برخی هم نتونن انجام بدن. افرادی که شرایط زیر رو دارن میتونن برای لیپوساکشن غبغب اقدام کنن:

  • بهتره این عمل زمانی انجام بشه که پوست هنوز خاصیت ارتجاعی خورش رو از دست نداده. معمولا تا اواخر ۳۰ سالگی، پوست هنوز این ویژگی رو داره. البته افرادی هم که سن بالایی دارن، میتونن این عمل رو به همراه روش های مکمل مثل لیفت انجام بدن.
  • چربی ای که تو ناحیه غبغب جمع شده حتما باید سطحی باشه، در غیر اینصورت لیپوساکشن از پس اونا برنمیاد. در این صورت باید از روش های دیگه ای هم در کنار لیپوساکشن استفاده کرد.
  • افرادی که از لحاظ سابقه پزشکی مشکلی برای انجام این کار نداشته باشن و داروهایی که مصرف میکنن مانعی برای انجام عمل نباشه.
  • تصمیم نهایی اینکه فردی برای انجام لیپوساکشن غبغب مناسب هست یا نه، به عهده پزشک جراحه. چون اون معاینات و بررسی های لازم را انجام میده و بهتر از خود فرد میتونه تشخیص بده که انجام این عمل به نفع بیماره یا به ضررش.

 

مراقبت های پس از لیپوساکشن غبغب

  • پس از تموم شدن لیپوساکشن ممکنه تا چند روز تو این قسمت کبودی و تورم دیده بشه و یا درد داشته باشه. البته برای کاهش درد، جراح دارو تجویز میکنه تا بیمار کمتر اذیت بشه. برای برش های کوچکی هم که روی پوست ایجاد شده، پماد آنتی بیوتیک تجویز می کنه تا عفونت نکنه. برای کم شدن تورم هم بیمار میتونه از کپرس سرد استفاده کنه.
  • اینکه دوره نقاهت لیپوساکشن غبغب چقدر طول بکشه، بستگی به این داره که بیمار همراه با لیپوساکشن، لیفت هم انجام داده باشه یا نه‌. اگر انجام داده باشه، معمولا دوره نقاهت حدود ۲ هفته طول میکشه.
  • ۲۴ ساعت اول بعد عمل بیمار باید خوب استراحت کنه و شب ها موقع خواب  ارتفاع سرش بالاتر از گردن قرار بده. تا دو هفته هم اشیای سنگین بلند نکنه و ورزش های سنگین انجام نده.
  • البته یک هفته بعد عمل بیمار میتونه به سر کارش برگرده و فعالیت روتین خودش رو از سر بگیره.

 

برش هایی که در قست غبغب برای انجام لیپوساکشن زده می شه، چون خیلی کوچک و در حد چند میلی متر هستن، بنابراین برای بستن اونا از هیچ بخیه استفاده نمیشه و به جاش او را پانسمان می کنن. بنابراین بیمار باید بعد عمل، صورت خودش رو نشوره و حداقل تا 3 روز حمام نره. تو این مدت فقط می تونه از دستمال مرطوب استفاده کنه.

بعد عمل باید از گن مخصوصی که پزشک براتون تجویز کرده استفاده کنه. از اونجایی که تنوع این گن ها زیاده و از برندها مختلفی هستن و انواع مختلفی هم دارن، بهتره در مورد انتخاب اون از پزشکتون کمک گرفته بشه. این گن باید بتونه فشار کافی رو روی ناحیه غبغب اعمال کنه. البته باید توجه کرد که این گن تمام مدت روی صورت نباشد، بلکه باید هر چند وقت یک بار برای چند دقیقه هم که شده، اون رو در آورد تا خونرسانی به این قسمت انجام بشه.

اقدامات قبل از انجام عمل

 

قبل از هر چیز بیمار و پزشک جلسه مشاوره ای یا هم خواهند داشت و پزشک از بیمار شرح حال می گیره.  معاینه های لازم را انجام میده، از او در مورد سابقه پزشکی و داروهایی که مصرف می کنه، می پرسه و در نهایت آزمایش هایی مثل انعقاد خون، شمارش گلبول های سفید و … براش تجویز می کنه. اگر سن بیمار از حدی بیشتر باشه، پزشک براش رادیوگرافی قفسه سینه و همچنین الکتروکاردیوگرام هم تجویز می کنه.

پس از انجام تمام این آزمایشات، پزشک در نهایت با توجه به اطلاعاتی که به دست آورده، تصمیم می گیره که بیمار میتونه این عمل رو انجام بده یا نه‌. سپس برای بیمار وقت عمل تعیین میکنه و دستور العمل هایی به بیمار میده که باید برای عمل آماده شده. مثلا میگه چه دارویی رو نخوره، چه دارویی مصرف کنه و برای  مدتی سیگار رو کنار بذاره. 48 ساعت قبل هم هم از مصرف الکل، مواد مخدر و … خودداری کنه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا