خدمات پیکرتراشی و لاغری

لیپوماتیک ران

لیپوماتیک ران یکی از مشکلات عمده ای که امروزه نسل بشر با اون دست و پنجه نرم می کنه، اضافه وزنه. با توجه به اینکه امروزه، بیشتر کارها از شکل سنتی خارج شده و نیاز به تحرک زیادی ندارن، بنابراین چاقی و اضافه وزن، گریبانگیر تعداد زیادی از مردم شده. گاهی این چاقی به شکل ایجاد میشه که تمام بدن به صورت یکجا درگیر نمی شن، بلکه بعضی نواحی بدن بیشتر از نواحی دیگه، چربی های اضافی رو در خودشون جمع می کنن. مثلاً این چربی ها میتونن در قسمت شکم، پهلو، بازو، ران و … جمع بشن. در این صورت گفته میشه که فرد به جای چاقی عمومی، دچار چاقی موضعی شده. زمانی که این چاقی های موضعی با رژیم غذایی و ورزش درمان نشن و از بین نرن، در این صورت از روش های زیبایی پیکر تراشی استفاده میشه که لیپوماتیک یکی از اوناست. در ادامه می خوایم به صورت اختصاصی در مورد لیپوماتیک ران پا صحبت کنیم.

آیا همه می تونن عمل لیپوماتیک ران انجام بدن؟

پاها از اندام هایی هستند که تناسب و زیبایی آنها، تاثیر زیادی بر زیبایی کل اندام فرد داره؛ بنابراین طبیعیه که خیلی ها دوست داشته باشن، چربی های اضافی ران خودشون رو خارج کنن و به این ترتیب ران های متناسب و زیبایی داشته باشن. لیپوماتیک ران پا، روشیه که برای این منظور استفاده میشه. اما آیا همه افراد می تونن از این روش استفاده کنن و آیا محدودیتی برای استفاده از این روش وجود نداره؟

 جواب منفیه. چون برای انجام این عمل ابتدا باید فرد متقاضی، توسط جراح به صورت کلی معاینه بشه، سابقه پزشکی اون بررسی بشه، داروهایی که استفاده میکنه مشخص بشه و یک سری آزمایش ها انجام بشه تا مشخص بشه که آیا بیمار برای انجام این عمل، گزینه خوبی هست یا نه.

بیشتر  بخوانید : روش های لیپوساکشن ران برای از بین بردن چربی های ران

کاندیدای مناسب برای انجام لیپومای ران

افرادی میتونن برای این کار اقدام کنن که شرایط زیر رو نداشته باشن:

  • بیماری هایی نداشته باشن که باعث بشه بعد عمل لیپوماتیک ران، دوره بهبودی مختل بشه.
  • افرادی که مبتلا به بیماری هایی مثل اختلال خود ایمنی، آریتمی قلبی، خونریزی های شدید، صرع و تشنج هستن.
  • در حال مصرف دارویی نباشن که نتونن برای مدت موقت این دارو رو ترک کنن.
  • فردی که ظرف شش ماه گذشته آکوتان مصرف کرده باشن، نباید لیپوماتیک انجام بده؛ چون در این افراد احتمال به جا موندن اسکار کلوئیدی وجود داره که منجر به اضافه شدن گوشت این قسمت میشه.
  • فردی که به داروهای بی حسی موضعی لیدوکائین حساسیت نداشته باشه.
  • خانم باردار یا شیرده نباشه.
  • فرد سیگاری ای نباشه که که نتونه حتی برای مدت موقت سیگارش رو ترک کنه.
  • فردی که بیماری هایی مثل اختلال خود ایمنی، آریتمی قلبی، خونریزی های شدید، صرع و تشنج نداشته باشه.
  • افرادی که ترک های پوستی خیلی زیاد و قابل توجهی نداشته باشن.
  • فرد مبتلا به اختلال لخته شدن خون یا همان آمبولی نباشه.
  • اختلال بافت پیوندی و کلاژن نداشته باشه.
  • در کل بیماریهایی که مبتلا به لوپوس منتشر، دیابت، بیماری های قلبی یا ریوی، مشکل گردش خون، فشار خون، افسردگی و مشکل غدد درون ریز دارن، نباید این عمل رو انجام بدن.

 

آیا عمل لیپوماتیک ران عوارض داره؟

لیپوماتیک ران هم مثل هر عمل دیگه ای میتونه عوارض جانبی داشته باشه که از این عوارض شایع می تونیم به بروز ناهمواری تو قسمت ران اشاره کنیم. برای رفع این مشکل و به اصطلاح فرورفتگی ها، نیاز هست که بعد عمل، روتوش انجام بشه. البته روتوش یک کار سرپایی هست و در مدت زمان کمی قابل انجامه. احتمال ایجاد این ناهمواری ها در لیپوماتیک قسمت های دیگه مثل شکم، بازو و غیره هم وجود داره، اما احتمال ایجاد اون تو ناحیه ران بیشتر از قسمت های دیگه بدنه و دوره نقاهت روتوش ران نسبت به روتوش بقیه قسمت های بدن طولانی تر هم هست.

بیشتر بخوانید: ایمنی در لیپوساکشن

چه اقداماتی قبل از انجام لیپوماتیک ران باید انجام بشه؟

از جمله کارهایی که بیمار باید قبل عمل انجام بده، میشه به موارد زیر اشاره کرد:

  • حدود 1 هفته قبل عمل، بیمار باید یک جلسه مشاوره با جراح خودش داشته باشه و با تجویز اون آزمایش های لازم رو انجام بده. از این آزمایش ها میشه به انجام تست خون به منظور بررسی کم خونی، کارکرد کبد، کلیه و همچنین آزمایش بارداری اشاره کرد.
  • آزمایش های انعقادی و آزمایش های تشخیص بیماری هپاتیت هم باید انجام بشه.
  • باید میزان چربی ای که زیر پوست ناحیه ران بیمار وجود داره بررسی بشه و که برای این منظور باید سونوگرافی انجام بشه.
  • همچنین عکس هایی از از ناحیه ران بیمار که قراره جراحی بشه، گرفته میشه تا پرونده بیمار تکمیل بشه.
  • شب قبل از انجام عمل، بیمار باید از خوردن مایعات و غذا خودداری کنه، نباید سیگار یا مواد مخدر و الکل مصرف کنه، داروهایی مثل آسپیرین که منجر به رقیق شدن خون میشن هم نباید توسط بیمار مصرف بشه.

بیشتر بخوانید : همه چیز درباره لیپوساکشن

مراقبت های بعد از انجام لیپو ران

موفقیت عمل لیپو ران فقط محدود به عمل جراحی نمیشه، بلکه بیمار باید بعد از اون، مراقبت های لازم رو انجام بده تا بتونه بهترین نتیجه رو بگیره. از این مراقبت ها میشه به موارد زیر اشاره کرد:

  • بیمار باید تا سه ماه بعد عمل، از گن هایی که پزشک تجویز کرده، استفاده بکنه. این ها گن های خاص هستن و فشار خاصی رو به ناحیه ران وارد می کنن. بیمار باید توجه کنه که نباید به صورت خودسر این مدت رو کاهش بده بلکه، شاید پزشک با توجه به شرایط بیمار مجبور باشه که پوشیدن گن ها رو برای حتی بیشتر از سه ماه هم توصیه بکنه.
  • بیمار ممکنه تا مدتی بعد عمل درد داشته باشه و یا با محدودیت حرکتی مواجه بشه. بنابراین ممکنه از کارهای روزانه خودش عقب بمونه و حتی نتونه به سرکار برگرده یا حتی هم اگه برگرده ممکنه محدودیت هایی داشته باشه. بنابراین بیمار از قبل از عمل باید فکر اینجاهاشو کرده باشه.
  • بیمار همچنین باید بتونه به صورت هفتگی به پزشک خودش مراجعه کنه تا زمانی که به صورت کامل خوب بشه. در هفته اول دو بار و در سه هفته باقیمانده یک بار در هفته باید توسط پزشک ویزیت بشه.
  • خیلی از بیمارا ممکنه این تصور رو داشته باشن که بعد انجام عمل لیپوماتیک ران دیگه مشکلی نیست و نیازی به ورزش و یا سبک غذای خاصی ندارن و می تون مثل قبل از لیپوماتیک زندگی کنن. در حالیکه این یک تصور غلطه و در صورت رعایت نکردن، ممکنه چربی های جدیدی جایگزین چربی های برداشته شده بشن و بیمار به حالت قبل از عمل برگرده.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا