خدمات پیکرتراشی و لاغری

لیپوساکشن شکم

لیپوساکشن شکم نوعی عمل پیکرتراشییه که در اون جراح قسمتی از پوست شکم رو برش میده تا بتونه چربی های اضافی شکم رو خارج کنه. شکم قسمتیه که زودتر از بخش های دیگه بدن چربی جمع می کنه و در صورت لاغری با ورزش یا رژیم غذایی هم دیرتر از بقیه بخش ها، چربی از دست میده. در ادامه بیشتر در مورد عمل لیپوساکشن شکم و مزایا و معایب او حرف می زنیم.

لیپوساکشن شکم چیه؟

افرادی هستن که با وجود اینکه از انواع رژیم های غذایی برای لاغری پیروی می کنن و خیلی هم ورزش می کنن، اما چربی هایی که تو قسمت شکم اونا جمع شده، از بین نمیره. در این صورت فرد مجبور میشه که به پیکرتراشی متوسل بشه. پیکرتراشی انواع مختلفی داره که یکی از اونا لیپوساکشته و یه روش تهاجمی محسوب میشه. طی انجام اون، بیمار باید به صورت کامل بیهوش بشه تا قسمت هایی از پوست شکم برش داده بشه. البته امروزه روش های کم تهاجمی با استفاده از دستگاه های پیشرفته تر به وجود اومدن که هم نیازی به بیهوشی کامل بیمار نیست و هم پوست بیمار برش داده نمیشه و در کل کم خطرتر و راحت تره.

کدام مشکلات با لیپوساکشن شکم حل نمیشن؟

لیپوساکشن یه روش زیبایی محسوب میشه که باعث زیبایی محل جراحی میشه و فرد لاغرتر به نظر میاد، اما بر خلاف تصور خیلی ها، راه حلی برای کاهش وزن نیست. در واقع با این روش، چربی های اضافی ای که پس از رژیم غذایی و ورزش به جا موندن، برداشته میشن. در ادامه به مشکلات دیگه ای که با لیپوساکشن قابل برطرف شدن نیستن، اشاره می کنیم:

  • افتادگی پوست

وقتی چربی زیر پوست شکم برداشته میشه، پوست حالت افتاده و آویزون به خودش می گیره . این مشکل پوست رو نمیشه با لیپوساکشن برطرف کرد، بلکه نیاز به لیفت داره.

  • سلولیت و ترک های پوستی

در دنیا خانم های زیادی با این مشکل دست و پنجه نرم می کنن. این مشکل نه تنها با لیپوساکشن رفع نمیشه، بلکه ممکنه حتی لیپوساکشن به شدت اون دامن هم بزنه. امروزه روش های مدرن تری از لیپوساکشن مثل ویزر لیپوساکشن اومدن که به همراه روش های دیگه زیبایی، باعث بهتر شدن ظاهر سلولیت به مقدار زیاد میشن. اما توجه کنین که به هیچ وجه باعث از بین رفتن کامل سلولیت نمیشن. ترک هایی هم که به خاطر بارداری و کم و زیاد شدن وزن، روی پوست ایجاد شدن با لیپوساکشن برطرف نمیشن و باید همزمان از روش هایی مثل لیفت استفاده بشه.

  • چاقی مفرط

چاقی مفرط باعث افزایش سلول های چربی در همه نواحی بدن میشه. اما چون لیپوساکشن روشی برای لاغری موضعیه، نمیشه از اون برای همه قسمت های بدن استفاده کرد. اگه چاقی طوریه که با رژیم و ورزش از بین نمیره، باید به سراغ روش های دیگه ای مثل بای پس معده، بالن معده، اسلیو معده و موارد این چنینی رفت که البته هر کدوم از اینا هم عوارض خاص خودشون رو دارن. مثلا تو بای پس معده، یه قسمت از معده و بخش ابتدایی روده کوچیک حذف میشه. توعمل اسلیو معده هم، قسمت هایی از معده برداشته باشه و شکلی شبیه به موز میمونه که باعث میشه فرد احساس گرسنگی کمتری بکنه و به تدریج لاغر بشه. تو بالن معده هم، با قرار دادن یه بالن داخل معده، حجم معده کمتر میشه.

 

بیشتر بخوانید : خدمات پیکرتراشی و لاغری

  • تناسب اندام

لیپوساکشن باعث فرم گرفتن قسمتی از بدن میشه، اما منجر به ایجاد عضله نمیشه. بنابراین اگه فرد بعد انجام لیپوساکشن شکم ورزش نکنه، ممکنه به اون نتیجه دلخواهی که مدنظرش هست نرسه.

  • چربی احشایی

این نوع چربی، مجموعه ای از چربی های جمع شده زیر عضلات و پیرامون اندام هاست. اما لیپوساکشن فقط میتونه چربی های قسمت بالایی عضلات، یعنی جایی بین عضله و پوست رو برداره.

عوارض لیپوساکشن شکم

پیکر تراشی با لیپوساکشن در کنار زیبایی ظاهری ای که ایجاد می کنه، مثل هر جراحی دیگه ای میتونه با یه سری از عوارض همراه باشه:

  • ناهموار شدن پوست

ناهموار شدن پوست بعد جراحی لیپوساکشن، ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه. مثلا یکیش می تونه این باشه که طی عمل، چربی ها به صورت ناهمگن برداشته شدن یا حتی میتونه به خاطر ضعیف بودن خاصیت ارتجاعی پوست بیمار تو اون قسمت باشه. دستگاهی که تو لیپوساکشن استفاده میشه، یه لوله ریز داره که ممکنه باعث بشه، شکل پوست به صورت نقطه ای دربیاد. ناهمواری پوست بعد لیپوساکشن، میتونه هم موقتی و هم دائمی باشه.

  • عفونت

مثل هر عمل دیگه ای که احتمال عفونت وجود داره، لیپوساکشن هم ممکنه با عفونت همراه باشه. هر چند که احتمالش خیلی کمه. البته گاهی ممکنه این عفونت بعد عمل و در دوره نقاهت، به خاطر کوتاهی بیمار در مراقبت از محل زخم پیش بیاد.

  • بی حسی

گاهی ممکنه قسمتی از پوست شکم که لیپوساکشن شده، به صورت موقتی و یا به طور دائمی بی حس بشه. البته گاهی وقتا میشه با تحریک موقت عصبایی که تو اون قسمت هستن، این مشکل رو از بین برد.

بیشتر بخوانید : عوارض احتمالی لیپوساکشن

  • آسیب اندام

دستگاهی که تو لیپوساکشن وارد بدن میشه، ممکنه باعث بشه اندامای داخلی در معرض آسیب قرار بگیرن که در این وضعیت بیمار نیاز به جراحی اورژانسی پیدا میکنه. هر چند احتمال بروز این مشکلی خیلی کمه.

  • آمبولی

چربی هایی که طی عمل ذوب میشن و می شکنن، ممکنه تو رگ های خونی گیر کرده و اگه در ریه ها تجمع و یا وارد مغز بشن، ممکنه مشکلات جدی ایجاد کنن. تو چنین مواقعی نیاز به  اقدامات اورژانسی هست.

توصیه میشه بیمار قبل عمل از تمام این موارد آگاهی داشته باشه و در این مورد با پزشک جراح صحبت بکنه.

هزینه لیپوساکشن شکم

در برآورد هزینه لیپوساکشن، عوامل مختلفی در نظر گرفته میشه:

  • وسعت ناحیه مورد نظر

مسلما هر چی ناحیه مورد نظر بزرگتر باشه، به همون نسبت زمان و انرژی زیادی هم صرف تخلیه چربی میشه و بنابراین هزینه ها هم بیشتر میشه. لیپوساکشن شکم معمولا هزینه بیشتری نسبت به بقیه قسمت ها داره.

  • جراحی های مکمل

گاهی نیازه که به همراه لیپوساکشن، کارهای دیگه ای مثل لیفت هم انجام بشه که در این صورت هزینه نهایی بیشتر میشه.

  • میزان مهارت جراح

طبیعیه که هر چی پزشک مورد نظر باتجربه تر و حاذق تر باشه  دستمزد بیشتری هم طلب می کنه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا